FAQ

Kako djeluje FertilUp za muškarce?


S brižljivo izabranim vitaminima, mineralima, antioksidansima i biljkama FertilUp djeluje na proizvodnju većeg broja spermija te njihovu bolju pokretljivost i morfologiju (oblik). FertilUp ujedno pozitivno utječe na opće zdravlje i raspoloženje muškarca te povećava njegov libido kao odraz zdravog organizma. Rezultati FertilUpa kod muškaraca su lako mjerljivi. Preporučujemo prije uzimanja FertilUpa i odmah nakon 3 mjeseca neprestanog korištenja napraviti spermiogram te usporediti rezultate. Dosadašnja iskustva pokazala su iznimne rezultate u poboljšanju spermiograma. Ako su rezultati bolji nego na početku, preporučujemo nastavak korištenja FertilUpa sve dok se u potpunosti rezultati ne poprave.
Što sadrži FertilUp za muškarce?


FertilUp za muškarce sadrži isključivo prirodne sastojke. S brižljivo izabranim vitaminima, mineralima, antioksidansima i biljkama osigurava veći broj spermija te njihovu bolju pokretljivost i morfologiju (oblik).

Dokazano je da svaki sastojak dodatka prehrani FertilUp za muškarce pozitivno djeluje na spermije. Kakvoća muške sperme je ključna za začeće, u slučaju zdravog ženskog organizma, stoga je skrb o kakvoći sperme najviše što muškarac može učiniti za brzo i uspješno začeće.


Moram li uzimati druge vitamine i minerale, uz FertilUp za muškarce?


Dovoljno je uzimanje FertilUp-a. Jedna od glavnih prednosti FertilUp-a je da, u pravim količinama, udružuje sve vitamine, minerale, biljke i aminokiseline koje su vašemu tijelu potrebne.
Uporaba drugih dopuna prehrani stoga nije potrebna i nije preporučena, s obzirom da možete prekoračiti dnevne doze koje su tijelu potrebne. Osim uzimanja FertilUp-a, za optimalne rezultate svakako savjetujemo zdrav životni stil – prestati pušiti, izbjegavati alkohol, baviti se sportom, život s čim manje stresa, redoviti spolni odnosi, zdrav partnerski odnos i zdrava prehrana.Kako FertilUp može poboljšati moj spermiogram?


Spermiogram je test koji pokazuje svojstva sperme. Rezultati se mogu razlikovati s obzirom na stanje organizma (uzimanje antibiotika, stres, bolest itd.). Naime, na kakvoću sperme utječe više čimbenika (za više informacija kliknite na naš info kutak): stres, pušenje, alkohol, zdrava prehrana te unošenje sastojaka koji pripomažu proizvodnji spermija (vitamini i ostali antioksidansi, aminokiseline itd.). S FertilUp-om na prirodan način možete povećati broj, pokretljivost te utjecati na oblik spermija.
FertilUp se pokazao kao izvrsno rješenje za poboljšanje kvalitete sperme. Uzimanjem FertilUpa dok "radite na bebi" aktivno djelujete na poboljšanje kvalitete sperme, liječite organizam od prošlog, možda ne tako zdravog načina života, i  povećavate šansu za začećem. Sve tri značajke izuzetno su važne za oplodnju ženske jajne stanice. Također savjetujemo zdrav način života za što bolje rezultate i veće mogućnosti prirodnog začeća.


 

S partnericom smo se odlučili za umjetnu oplodnju. Smijem li uzimati FertilUp za muškarce?


Kakvoća i količina muških spermija vrlo su važne kod umjetne oplodnje. Čim su veće, to su veće mogućnosti oplođivanja jajne stanice. U slučaju kvalitetnih muških spermija, plod će se brže razvijati, uz veće mogućnosti zdravog i pravilnog razvoja zametka. Prije postupka umjetne oplodnje savjetujemo 3-mjesečno ili barem 1-mjesečno uzimanje FertilUp-a za muškarce. Na taj način ćete učiniti najviše za pozitivan rezultat.
Zdrava sperma važna je kod klasičnog IVF postupka, kao i kod postupka IMSI, gdje se izaberu samo kvalitetniji spermiji. U slučaju većeg broja zdravih spermija, mogućnosti uspješnog začeća veće su i kod umjetne oplodnje.
Nakon što završite sa postupkom oplodnje a postupak nije bio uspješan, tada možete ponovno početi s uzimanjem FertilUpa. FertilUpom možete povećati šanse oplodnje kada dođe vrijeme za IVF postupak. Uzimajte ga do vremena kad počnete uzimati druge lijekove.Je li FertilUp za muškarce dostupan bez recepta?


FertilUp je službeno registriran u EU i RH kao dodatak prehrani i nije lijek. Stoga je dostupan bez recepta. 


U Republici Hrvatskoj FertilUp za muškarce je registrirani dodatak prehrani pri Ministarstvu zdravstva (Klasifikacijska oznaka: 541-02/15-01/1035)

Uzrokuje li FertilUp nuspojave?


FertilUp nema nikakvih poznatih nuspojava. Kao i kod svih drugih dopuna prehrani, u slučaju bilo kojih prethodnih zdravstvenih tegoba obratite se osobnom liječniku ili farmaceutu. FertilUp je službeno registriran u EU i RH kao dodatak prehrani i nije lijek. Stoga je dostupan bez recepta.Koju količinu FertilUp-a moram naručiti?

Za optimalne učinke savjetujemo barem 3-mjesečno uzimanje FertilUp-a. Za vas smo stoga pripremili tromjesečni paket FertilUp-a kao najpovoljniji izbor. Ne postoji vremensko ograničenje i štetan utjecaj na zdravlje ako FertilUp koristite duže od preporučena 3 mjeseca. Preporučujemo uzimanje kroz 3 mjeseca jer je to potrebno razdoblje da bi se sperma obnovila.
Rezultati, odnosno učinkovitost FertilUpa su lako mjerljivi.  Preporučujemo prije uzimanja FertilUpa i odmah nakon 3 mjeseca neprestanog korištenja napraviti spermiogram te usporediti rezultate. Dosadašnja iskustva pokazala su iznimne rezultate u poboljšanju spermiograma. Ako su rezultati bolji nego na početku, preporučujemo nastavak korištenja FertilUpa sve dok se u potpunosti rezultati ne poprave. Svaki par može spermiogramom lako kontrolirati učinkovitost FertilUpa.


Koliko često moram uzimati FertilUp za muškarce?


FertilUp za muškarce uzimajte dvaput dnevno, nakon svakog glavnog obroka (u jutro, poslijepodne ili navečer) po jednu kapsulu. Za najbolji učinak preporučujemo redovito uzimanje kroz najmanje 3 mjeseca.
Uz pomno odabrane vitamine, minerale, antioksidanse i biljke FertilUp djeluje na veći broj spermija, poboljšava pokretljivost i morfologiju (oblik) spermija. Istovremeno utječe vrlo pozitivno na poboljšavanje cjelokupnog zdravstvenog stanja organizma, povećava razinu energije te libido. 

Koliko do prvih rezultata?

Za optimalne rezultate savjetujemo barem 3-mjesečno uzimanje FertilUp-a za muškarce. Za proizvodnju novih spermija, muškom je organizmu potrebno 90 dana, stoga preporučujemo neprekidno uzimanje FertilUp-a tijekom cijelog razdoblja. S time će osigurati kvalitetniju proizvodnju spermija. Upravo u ovom razdoblju, učinak prirodnih sastojaka na organizam jest optimalan. Preporučujemo prije uzimanja FertilUpa i odmah nakon 3 mjeseca neprestanog korištenja napraviti spermiogram te usporediti rezultate. Dosadašnja iskustva pokazala su iznimne rezultate u poboljšanju spermiograma. Ako su rezultati bolji nego na početku, preporučujemo nastavak korištenja FertilUpa sve dok se u potpunosti rezultati ne poprave. Rezultati, odnosno učinkovitost FertilUpa su lako mjerljivi.  Preporučujemo prije uzimanja FertilUpa i odmah nakon 3 mjeseca neprestanog korištenja napraviti spermiogram te usporediti rezultate.

Što je L-karnitin?


L-karnitin je aminokiselina s važnom ulogom kod razvoja spermija. Poput srca, mišića, imunološkog sustava i ostalih organa kojima je energija prijeko potrebna, i spermijima je potrebna dovoljna količina L-karnitina koja osigurava pravilno dozrijevanja spermija i njihov oblik. Stoga je neophodna za poticanje muške plodnosti.Zašto FertilUp za muškarce sadrži Macu?


Maca je biljka bogata vitaminima, aminokiselinama, nezasićenim mastima i drugim važnim tvarima. Dokazano povećava količinu spermija te njihovu pokretljivost. Osim toga, pozitivno djeluje na ljudski organizam (bolje opće zdravstveno stanje i raspoloženje, jača imunološki sustav itd.).Kada moram prestati uzimati FertilUp za muškarce?


FertilUp za muškarce možete prestati uzimati nakon potvrđene trudnoće vaše partnerice. Savjetujemo vam barem 3-mjesečno uzimanje. Toliko traje dozrijevanje spermija. FertilUp također pozitivno utječe na opće zdravstveno stanje i raspoloženje. Preporučujemo prije uzimanja FertilUpa i odmah nakon 3 mjeseca neprestanog korištenja napraviti spermiogram te usporediti rezultate. Dosadašnja iskustva pokazala su iznimne rezultate u poboljšanju spermiograma. Ako su rezultati bolji nego na početku, preporučujemo nastavak korištenja FertilUpa sve dok se u potpunosti rezultati ne poprave. Rezultati, odnosno učinkovitost FertilUpa su lako mjerljivi. 


Je li FertilUp kvalitetni dodatak prehrani?


FertilUp se temelji na dugogodišnjim iskustvima i znanjima farmaceuta i ginekologa. S obzirom na uporabu prirodnih sastojaka u pravom omjeru, FertilUp je visoko kvalitetna dopuna prehrani, dostupna bez recepta i sigurna za uzimanje. Proizveden je u EU, Njemačka u visokokvalitetnom pogonu najviših standarda kvalitete (DIN ISO 9001:2008, HACCP itd.). FertilUp je službeno registriran u EU i RH kao dodatak prehrani i nije lijek. Stoga je dostupan bez recepta.

U Republici Hrvatskoj FertilUp za muškarce je registrirani dodatak prehrani pri Ministarstvu zdravstva (Klasifikacijska oznaka: 541-02/15-01/1035)Je li FertilUp za muškarce siguran proizvod?


FertilUp je prirodni dodatak prehrani sastavljen od probranih najkvalitetnijih biljaka, minerala, vitamina i aminokiselina koji imaju dokazan pozitivan utjecaj na plodnost. FertilUp je potpuno siguran proizvod, dodatak prehrani, proizveden u Njemačkoj, EU. Registriran je u EU (br. 332-35/2012/42). U Republici Hrvatskoj FertilUp za muškarce je registrirani dodatak prehrani pri Ministarstvu zdravstva (Klasifikacijska oznaka: 541-02/15-01/1035)Smijem li uzimati FertilUp ako bolujem od celijakije?

FertilUp ne sadrži gluten te ga stoga smiju uzimati i osobe koje boluju od celijakije.Na što moram paziti prilikom uzimanja FertilUp-a za muškarce?


Kao i kod svake dopune prehrani, prilikom uzimanja FertilUp-a pazite da ne prekoračite dnevnu dozu (dvije kapsule). Čuvajte daleko od djece, zaštićeno od vlage i svjetla pri temperaturi do 25° C. Dopuna prehrani ne može nadomjestiti uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.Gdje u Hrvatskoj mogu kupiti FertilUp?


FertilUp možete kupiti u Hrvatskoj putem naših internet trgovina: www.fertilup.hr, www.trudnoca.com.hr, www.fertilup-hrvatska.com, narudžbom na broj telefona 0998560781 ili e-mailom: info@fertilup.hr. Za narudžbe veće od 66 €/500,00 kn nudimo vam besplatnu dostavu.

Kupnjom putem naših gore navedenih, službenih internet trgovina garantiramo vam najnižu cijenu, diskreciju i najbržu dostavu. Prikazani paketi sa više komada i nižom cijenom dostupni su isključivo u našim internet trgovinama.O našem proizvodu možete se konzultirati i s farmaceutom u jednoj od ljekarni na popisu te isti kupiti osobno i odmah. U ljekarnama FertilUp, između ostalog, možete platiti  i na rate karticama.


 • BJELOVAR: Ljekarna Coner, tel. 043/63 80 94
 • DUBROVNIK: Farmacia u Sub Cityu, tel. 020/641 906
 • GOSPIĆ: Ljekarna Pablo, Dr. Ante Starčevića 16, tel. 053/ 56 01 79
 • HRVATSKA KOSTAJNICA: Farmacia, J.Marića 2, 044/851 112
 • IMOTSKI: Ljekarne Splitsko-dalmatinske županije 021/ 841 127
 • KOPRIVNICA: Farmacia u Supernova centru, 048/625 528
 • KRK: Farmacia u Super Konzumu, tel. 051/880 816
 • OSIJEK: Farmacia u Super Osijeku, tel. 031/297 588
 • OSIJEK: Farmacia u Kauflandu 031/504 094
 • PULA: Farmacia u Pula City Mallu, tel. 052/503 321
 • PRIGORJE BRDOVEČKO: Ljekarna Akmadžić, Zagrebačka 99, tel. 01/46 78 893
 • RIJEKA: Farmacia u Tower Centru tel. 051/ 400 545
 • RIJEKA: Farmacia u ZTC-u, tel. 051/ 646 729
 • SESVETE: Farmacia Vugrovec Donji, A.Šenoe 25a 01/204 40 60
 • SESVETE: Ljekarna Jagatić, Kraljevečki Novaki, 01/201 33 13
 • SISAK: Farmacia u Kauflandu, 044/ 573 273
 • SPLIT: Farmacia u Mall of Splitu, tel. 021/816 058
 • SPLIT: Farmacia u City Centru one, tel. 021/373 739
 • ŠIBENIK: Farmacia u Kauflandu, tel. 022/333 536
 • TRIBUNJ: Farmacia u Jurjevgradskoj 37 tel. 022/446 713
 • TROGIR: Farmacia u Marisa centru, tel. 021/ 635 092
 • VARAŽDIN: Farmacia u Supernova centaru, tel. 042/303 177
 • VARAŽDIN: Farmacia u Lumini centru, tel.042/ 690 180
 • VELIKA GORICA: Farmacia u Konzumu tel.01/622 39 14
 • VRBOVEC: Ljekarna Coner, Trg P. Zrinskog 10, tel. 01/279 17 72
 • ZADAR: Farmacia u City Galleriji, tel. 023/312 744
 • ZADAR: Farmacia u Kauflandu, Sinjoretovo, tel.023/ 264 169
 • ZADAR: Farmacia u Intersparu, tel. 023/393 014
 • ZAPREŠIĆ: Farmacia u Westgate Shopping Cityu, tel. 01/36 93 068
 • ZAGREB: Farmacia u Arena Centru Zagreb, tel. 01/206 88 27
 • ZAGREB: Farmacia u City Centru one East, tel. 01/29 46 075
 • ZAGREB: Farmacia u Super Konzumu, Radnička 49, tel. 01/65 60 490
 • ZAGREB: Farmacia u Lidlu, Donje Svetice 46, tel. 01/46 35 816
 • ZAGREB: Farmacia u Garden Mallu, tel.01/ 29 25 778
 • ZAGREB: Farmacia u King Crossu, tel. 01/34 75 269
 • ZAGREB: Farmacia u POINT Shopping Centaru Vrbani, tel. 01/389 13 06
 • ZAGREB: Farmacia u Avenue Mallu, tel. 01/65 21 346
 • ZAGREB: Farmacia u Supernova centru,tel. 01/66 41 630
 • ZAGREB: Farmacia u ulici Sveti Duh 73 01/ 3745 754
 • ZAGREB: Farmacia u Ilici 11, tel. 01/48 33 110
 • ZAGREB: Farmacia u Jurišićevoj 3; (kod Trga Bana Jelačića), tel. 01/48 82 300
 • ZAGREB: Farmacia u Importane centru (podhodnik), tel. 01/48 24 471
 • ZAGREB: Farmacia u Držićevoj 4 (Autobusni kolodvor ZG), 01/6184 913
 • ZAGREB: Farmacia na Horvaćanskoj cesti 31a, tel.01/36 35 042
 • ZAGREB: Farmacia u Trakošćanskoj 30 (Trešnjevka), tel. 01/30 97 761
 • ZAGREB: Ljekarna Abel&, Gundulićeva 15, tel. 01/4812520
 • ZAGREB: Farmacia u Meridijan 16 centru, tel. 01/ 45 85 124


*U navedenim ljekarnama na popisu proizvod je odmah dostupan te ga možete platiti i na rate karticama. 


Farmacia je najveći lanac ljekarni i specializiranih prodavaonica u Hrvatskoj. FertilUp možete kupiti, odnosno naručiti i u bilo kojoj drugoj njihovoj poslovnici u manjim mjestima i gradovima. Ukoliko ga nemaju na skladištu rado će ga naručiti umjesto vas. Dostavu možete očekivati kroz 2-3 radna dana.

  Ljekarne Joukhadar su drugi najveći lanac ljekarni u Hrvatskoj.Vaš FertilUp možete kupiti i u ljekarnama Joukhadar. Ukoliko ga nemaju na stanju, naručiti će ga za Vas te ćete ga dobiti kroz 2-3 radna dana.


Ukoliko vam niti jedna od navedenih opcija ne odgovara, proizvod možete kupiti odlaskom u bilo koju, vama najbližu ljekarnu, biljnu ljekarnu ili specijaliziranu trgovinu dodataka prehrani gdje će ga prodajno osoblje naručiti za vas pozivom na broj telefona 099/85 60 781 ili na email: info@fertilup.hr . 


*FertilUp za muškarce je registriran dodatak prehrani u EU (reg. br. 332-35/2012/43).


*U Republici Hrvatskoj FertilUp za muškarce je registrirani dodatak prehrani pri Ministarstvu zdravstva (Klasifikacijska oznaka: 541-02/15-01/1035)Kada mogu očekivati pošiljku?


Ako izvršite narudžbu radnim danom do 12:00 tada šaljemo vašu pošiljku isti radni dan. Dostava je brza 1-3 radna dana.

*1 kutija sadrži 60 kapsula što je dovoljno za 30 dana terapije.

Proizvođač: Viva Medis, Njemačka
Generalni distributer za Hrvatsku: Viva Medis d.o.o. Hrvatska
Međunarodna internet stranica proizvođača: www.vivamedis.com

*U Republici Hrvatskoj FertilUp za muškarce je registrirani dodatak prehrani pri Ministarstvu zdravstva (Klasifikacijska oznaka: 541-02/15-01/1035).

*FertilUp za žene je registrirani dodatak prehrani pri Ministarstvu zdravstva Republike Hrvatske (Klasifikacijska oznaka: 541-02/15-01/1036).

    

Ime i prezime

E-mail

Poruka

Zahvaljujemo Vam na upitu!
Odgovoriti ćemo Vam u što kraćem roku.
Izdelava: MMstudio 2015